soft online Acvamania

Acvamania

Companie

Clientul logo_acvamania_transparentmicnostru Acvamania este operatorul unui parc de agrement nautic, localizat pe lacul Mogoșoaia, la doi pași de București. Pentru a atrage publicul spre sport și mișcare, organizatorii au pregătit pentru vizitatori tobogane, piste de alergare, module speciale pentru catapultare, trambuline, stand-up-paddle, caiace, hidrobiciclete și scutere submersibile.

Provocare

AnEvidenta in Excelgajații Acvamania gestionează un număr mare de echipamente variate și oferă vizitatorilor pachete diverse: intrări în parc, închirieri de echipament nautic, teambuildinguri, petreceri private, abonamente, toate acoperind intervale de timp diferite. Evidența lor în Excel ar fi fost mult prea complicată și ineficientă.

Pentru a scurta timpul de așteptare al vizitatorilor, compania a cautat o un soft care sa permită angajaților săi sa gestioneze eficient inventarul parcului de agrement: toți membrii echipei, indiferent de locația unde activează,  trebuie sa știe în permanenta ce echipamente sunt disponibile și când.

PAccesare de pe tabletaentru un plus de flexibilitate, dar si datorita specificului locatiei, softul urma sa fie accesat de pe dispozitive mobile: smartphone și/sau tableta.

Vrei să afli mai multe despre funcționalităti care iți pot fi utile și ție? Iată ce soluție am propus   și ce beneficii am asigurat.

Soluția propusă

Clientul și-a dorit o interfață prietenoasa, care sa-l ajute în implementarea trasabilitătii și creșterea operativității angajaților, pentru a maximiza capacitatea de a satisface cerințele clienților.

Softul personalizat conceput de echipa softulmeu.ro pentru software accesat de pe tabletaAcvamania a reunit cerințele prezentate: accesarea rapidă, de pe tabletă, evidența echipamentelor și vânzărilor, generarea de rapoarte care sa ofere rapid o imagine a întregii activități.

SoluțiSoftware as a Servicea noastră este integral web-based (fără instalare locală) și este accesată prin internet. Orice altă variantă ar fi fost mult prea costisitoare și dificil de realizat, având în vedere locația – un parc acvatic. In plus, prin accesarea softului online asiguram unitatea informațiilor într-un sistem cu accesul la date oriunde și share la date intern altfel decât utilizând email-ul.

Beneficii

filtre pentru inventar rapidFiltrele permit identificarea rapidă a disponibilității  fiecărei categorii de echipament și a fiecărui echipament în parte. Aplicația facilitează astfel inventarul rapid al tuturor resurselor parcului de agrement, repartizându-le pentru fiecare vizitator/proiect.  Echipamentele se pot asigna  în intervale de timp predefinite, programul înștiințând  în momentul în care anumite bunuri trebuie returnate. In cazul unei noi închirieri se pot selecta doar acele resurse disponibile în perioada solicitată. Astfel casierul nu mai pierde timp prețios pentru a verifica situația cu colegii aflați la punctul de livrare echipament.

 “Colegii mei de la sediul central pot aloca și ei echipamente pentru teambuilding-uri sau petreceri organizate în parc sau în alte locații. Asa știm cu toții în orice moment ce echipamente sunt rezervate și ce este disponibil pentru închiriere, fără să fie nevoie sa actualizam tabele complicate sau sa purtăm convorbiri telefonice lungi.„ Mihai C., gestionar

Unatiparire bon fiscal din aplicatie dintre cel mai apreciate facilitați oferite de aplicație este tipărirea bonului fiscal direct din aplicație, după finalizarea vânzării, utilizând o tabletă sau un smartphone. Vezi cat de simplu este în exemplul de mai jos.

„Aplicația este conectată cu casa de marcat. După ce am alocat în aplicație echipamentul către un client, pot tipări rapid și bonul fiscal, apăsând un singur buton.” Cristi D., gestionar

tiparire bon fiscal direct de pe tableta
Comanda de tiparire a bonului fiscal se poate da direct de pe tableta

Modulul de administrare, intuitiv și ușor de folosit, oferă flexibilitate, permițând adaptarea aplicației la modificările din activitatea parcului acvatic: configurarea de noi tipuri de activități, adăugarea de noi resurse.

Rapoarte

PeRapoartentru a reduce volumul activităților consumatoare de timp, obținând rapid infomația necesara luării deciziilor, se pot crea rapoarte ce sumarizează informațiile dorite în funcție de diferitele filtre selectate de utilizator.

 „Rapoartele îmi oferă o imagine clara a activității parcului. Pot vedea rapid care sunt echipamentele cele mai solicitate și pot adapta oferta în funcție de cerere. Petrecerile și teambuildingurile organizate de noi sunt personalizate în funcție de dorințele clienților: cu modulul de administrare pot sa adaug repede noi tipuri de activități și pot aloca echipamentele necesare.” Catalin C., manager

Siguranță

SigurantaSecuritatea datelor păstrarea secretului profesional și  siguranța investiției  în noi sunt întotdeauna pe primul loc la softulmeu.ro.

 

MecConexiune criptataanismele de securitate oferite sunt similare celor din online banking. Spre exemplu, conexiunea internet este criptată, pentru ca spionarea activității online sa fie împiedicată.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s