colaj functionalitati soft Travel Green Light

Travel Green Light

Companie

Travel Green Light , un start up de succes, este o agenție de turism ce s-a impus rapid pe piață. Compania oferă o gama foarte variata de servicii turistice personalizate, adresate atât clienților corporativi, cat și turiștilor individuali. Încă de la lansare agenția a avut o bază de clienți apreciabilă, iar promptitudinea și profesionalismul angajaților și-au spus  cuvântul, ducând la creșteri exponențiale de activitate.

Provocare

Slide5Evidenta formularelor de înscriere, a rezervărilor, încasărilor, plăților, rapoartelor, contractelor și facturilor, ținută cu Microsoft Excel, devenise tot mai solicitanta și ineficientă atunci când activitatea agenției turistice a crescut. Compania a căutat un soft care să îmbunătățească viteza de lucru a angajaților, pentru a se putea dedica și mai mult clienților.

Soluția

Software as a ServiceEchipa softulmeu.ro a conceput și dezvoltat un soft personalizat, pornind de la problemele identificate împreună cu angajații Travel Green Light: nevoia unei baze de date în timp real, unitatea informațiilor într-un sistem cu accesul la date oriunde, accesibilitatea datelor intern altfel decât utilizând email-ul, precum și evidența încasărilor, plaților, comisioanelor către furnizori și generarea de rapoarte care sa ofere rapid o imagine a întregii activități.

Beneficii

Baza de date

simbol baza de date in cloudDatele istorice sunt importate în soft, unde se adaugă constant noi informații, utilizatorii putând lucra și accesa simultan aplicația oricând și oriunde.

 

“Acum pot accesa datele de care am nevoie repede, oriunde și oricând, fără a fi nevoie sa solicit informații prin e-mail sau să am mereu laptopul cu mine. Este mult mai eficient ca toată activitatea agenției o putem arhiva folosind un singur program.” Flori A.

Softul permite preluarea automata a datelor referitoare la încasări în istoricul clientului, iar utilizatorul poate genera rapid plata către furnizorul pentru pachetul de servicii respectiv.

“Numele furnizorului e preluat automat, introduc doar suma pe care trebuie sa o plătesc către furnizor, pentru a calcula diferența intre încasare și plata” Raluca T.

Această funcționalitate oferă și avantajul unei evidente precise a încasărilor, în momentul în care un client face plata facturii în transe. Sistemul secționează factura și calculează automat suma rest de plata, scăzând astfel din totalul facturii suma achitata.

print-screen cu evidenta incasarilor la o rezervare
evidenta încasărilor la o rezervare cu posibilități de automatizare a operațiunilor frecvente

Mecanismul este similar și în cazul plăților în mai multe transe către furnizori.

„Cu noul soft știu clar stadiul încasărilor și plăților și  pot răspunde prompt clienților care îmi solicita aceste informații.” Raluca T.

lista filtrabila de rezervari cu coduri de culoare pentru Incasari si Plati
lista filtrabila de rezervări cu coduri de culoare pentru Încasări și Plăți

Rapoarte

Simbol pentru ExcelRapoartele permit vizualizarea, formatarea și rezumarea datelor printr-un sistem de interogare cu mai multe filtre pe care le stabilește utilizatorul. In cazul de fata, utilizatorii solicita rapoarte referitoare la: proveniența clienților (online, offline, recomandări); tipul serviciilor turistice vândute; destinațiile cele mai solicitate; statusul rezervărilor și totalul vânzărilor dintr-un interval de timp.

“Doar bifez niște filtre și am în câteva clipe rapoartele complete de care am nevoie. Mă ajută să înțeleg mai ușor nevoile clienților și îmi pot ajusta strategia pentru a le răspunde cat mai prompt.” Flori A.

Emiterea formularelor de rezervare

simbol emitere formularPrin intermediul softului, utilizatorul introduce toate datele clientului într-un formular de rezervare, iar emiterea acestuia se poate realiza prin accesarea unui singur buton. Odată introduse datele clientului, acestea se stochează și pot fi folosite ori de cate ori este nevoie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s